Aktualitások

 

Tisztelt Szülők! Tisztelt Iskolabarátok!

 

     A Nagymegyeri Kereskedelmi Akadémia igazgatósága azzal a kéréssel fordul Önökhöz, rokonaikhoz és barátaikhoz, hogy lehetőségükhöz mérten támogassák jövedelemadójuk 2 %-ával iskolánk oktatási színvonalának emelését.
       Az összegyűjtött pénzeszközöket kizárólag oktatási és nevelési célokra, valamint diákjaink iskolán kívüli tevékenységének finanszírozására fordítjuk.
     Amennyiben támogatni szeretne bennünket, elküldjük Önöknek a részben kitöltött nyomtatványt (Vyhlásenie o poukázaní sumy do výšky 2 % resp 3 % zaplatenej dane), melyet miután feltöltöttek, aláírtak, és csatolták hozzá a munkáltató által kitöltött igazolást (Potvrdenie o zaplatení dane z príjmov zo závislej činnost i na účely vyhlásenia o poukázaní sumy do výšky 2% alebo 3% zaplatenej dane), kérjük, április 30-ig visszajuttatni az iskolánkba, vagy a lakhelyük szerinti adóhivatalba. Az igazolást március 31-ig lehet kikérni a munkáltatótól. Ha további nyomtatványokra lenne szükségük megtalálhatják az iskolánk honlapján, valamint az iskola titkársága is információkkal tud szolgálni.
        Támogatásukat előre is köszönjük.

 

Mgr. Horváth Erzbet