Negyedikesek búcsúztatója a kollégiumban – Rozlúčka so štvrtákmi v ŠI

Negyedikesek búcsúztatója a kollégiumban

2024. április 24-én, szerdán került sor a Nagymegyeri Kereskedelmi Akadémia kollégiumában a negyedikes diákok búcsúztatójára. Az elsősök, a harmadikosok és mi, másodikosok is mind összefogtunk, hogy egy felejthetetlen műsort összehozzunk. Már hetekkel korábban elkezdtük a készülődést. Verseket, idézeteket, köszöntő szöveget és énekeket is gyakoroltunk minden délután. Emelett készültek festett törpök is, amiket igyekeztünk a búcsúzó negyedikes lányok személyiségének megfelelően kiválasztani. A nevelőnők is készültek különféle ajándékokkal. A műsor 15:30-kor kezdődött a kollégium aulájában, amelyen iskolánk igazgatónője, igazgatóhelyettes-nője és a negyedikesek osztályfőnöke is részt vett. Jól sikerült műsorunk után, a negyedikesek is készültek egy rövid beszéddel, ami nagyon megható volt. Az ajándékok átadása után kezdődött a buli. Volt sütemény, zene és persze zajlottak az elmaradhatatlan beszélgetések. Egészen a vacsora kezdetéig együtt voltunk. Mindenki nevében mondhatom, hogy nagyon jól éreztük magunkat, és a búcsúztató felejthetetlen élmény marad mindnyájunk számára.

Csikász Kamilla II.B

Rozlúčka so štvrtákmi v ŠI

24. apríla 2024 sa konala rozlúčková slávnosť so štvrtákmi v Školskom internáte Obchodnej akadémie vo Veľkom Mederi. Žiaci nižších ročníkov sa už dávnejšie začali pripravovať: nacvičovali si program, recitovali, spievali a popritom boli hotoví aj šmolkovia. Aj vychovávateľky mali pripravené darčeky pre oslávencov. Slávnostný program sa začal
o 15:30 v aule ŠI, na ktorom sa zúčastnilo aj vedenie školy a triedna učiteľka štvrtákov. Potom nasledovala zábava. Veľmi dobre sme sa cítili a bol to nezabudnuteľný zážitok pre nás.

Mgr. Helena Mészárosová, učiteľka školy