KARÁCSONY KUPA, 2023 RÖPLABDA-, FEKVENYOMÓ- ÉS TEREMFUTBALL-BAJNOKSÁG – VIANOČNÉ MAJSTROVSTVÁ VO VOLEJBALE, V TLAKU NA LAVIČKE A V MINIFUTBALE

KARÁCSONY KUPA 2023

RÖPLABDA-, FEKVENYOMÓ- ÉS TEREMFUTBALL-BAJNOKSÁG

A december nem múlhat el Karácsony Kupa nélkül a Nagymegyeri Kereskedelmi Akadémián, és ez idén sem volt másképp. 2023. december 21-én a csapatok teremfutballban, röplabdában, illetve a fiúk fekvenyomásban mérhették össze erejüket, s elmondhatjuk, hogy mindenki a lehető legjobbat igyekezett kihozni magából.

A röplabdabajnokságba sajnos csak két gárda jelentkezett be, mégpedig a III. B és a IV. C osztály csapata. Az első helyért folytatott küzdelemből a IV. C osztály került nyertesként. A Križan Bernadett, Beke Gertrúd, Hölgye Dániel, Adamek Balázs, Virág Bálint, Pőthe Ferenc, Koczó Lázár, Šavel Denis, Fehér Máté alkotta győztes csapatnak szívből gratulálunk.

A fekvenyomásban 3 srác mérte össze erejét (Balaskó László a III. B-ből, Matlák Kevin a IV.C-ből és Végh Attila I.B-ből). Közülük Balaskó László bizonyult a legerősebbnek, aki 88 kilogrammot nyomott ki.

A futballtornára 4 csapat nevezett be, csapatonként 5-6 játékossal. A szoros küzdelmek során szebbnél szebb gólokat láthattunk. Az első helyezést végül a IV. A és IV. B osztály vegyes összetételű csapata szerezte meg (Almáši Noel, Szalai Balázs, Pöthe Máté, Bagin Dominik és Darnay Tamás). A második helyen az I. B osztály, a harmadik helyen pedig II. A és III. A osztályok vegyes csapata végzett. A gólkirályi címet Szalai Balázs szerezte meg a  IV. A osztályból.

Papp László, Hosszú Bélaű

testnevelő tanárok

VIANOČNÉ MAJSTROVSTVÁ VO VOLEJBALE, V TLAKU NA LAVIČKE A V MINIFUTBALE

Dňa 21. decembra 2023 učitelia telesnej výchovy opäť zorganizovali pre žiakov našej školy Vianočný turnaj vo volejbale, v tlaku na šikmej lavičke a v halovom futbale.

Do volejbalového turnaja sa zapojili 2 triedy formou 7-8 členných družstiev. Obidve družstvá podali dobrý výkon. Zápas bol veľmi napínavý a nikomu nechýbal športový duch. Vyhrala IV. C trieda.

V tlaku na lavičke sa najsilnejším stal Ladislav Balaskó z III.B triedy. Nakoniec úspešne zvládol aj 88 kg-vú hmotnosť.

Do futbalového turnaja sa prihlásili 4 družstvá. Videli sme napínavé zápasy. Na konci mohlo vyhrať len jedno družstvo. Tento rok vyhralo družstvo zostavené zo IV. A a IV.B triedy. Cenu najlepšieho hráča získal Balázs Szalai zo IV. A triedy.

Víťazom gratulujeme.

Papp László, Hosszú Béla

testnevelő tanárok