Tanirodák Nemzetközi versenyén jártunk – Medzinárodná súťaž cvičných firiem

Tanirodák Nemzetközi versenyén jártunk

Sokak számára a diákcégek kiállításai izgalmas lehetőséget kínálnak arra, hogy a tanulók bemutassák vállalatukat és az innovációikat. Ez az esemény azonban nem csupán egy egyszerű bemutatkozási lehetőség, hanem a résztvevők tudásának és munkájának eredménye is.

Az iskolai forduló után cégünk, a MUSICANO, s.r.o jutott tovább a verseny következő fordulójába, ami 2023. december 14.-én zajlott Magyarországon, a győri  Széchenyi István Egyetem Apáczai Csere János Karának tornatermében. A megmérettetésen 30 diákcég versengett egymással a legprofesszionálisabb módon, a cégeknek pedig több mint 20 díjat osztottak ki, beleértve a legjobb szórólap és a legkörnyezetbarátabb cég díját is.

Az előkészületek hosszas időszakát követve jutottunk el erre a nagyszabású nemzetközi versenyre. Nagy odafigyelést igényelt a standunk és a marketing anyagaink megtervezése, nyomtatása és szállítása.

Sajnos a kiállításon nem nyertünk díjat, ám rengeteg tapasztalattal és élménnyel gazdagodtunk, hisz egy ilyen rendezvényen nincsenek vesztesek.

Szoboszlai Szilvia, IV. C  osztályos tanuló

Medzinárodná súťaž cvičných firiem

Výstava cvičných firiem je dobrou možnosťou, aby žiaci predstavili svoju firmu a inovácie.

14. decembra 2023 sa v priestoroch Univerzity Széchenyiho v Győri konala medzinárodná súťaž cvičných firiem, na ktorej sa zúčastnilo 30 cvičných firiem. Našu školu na súťaži reprezentovala MUSICANO, s.r.o.

Bolo rozdaných 20 cien, medzi nimi boli ocenenia za najlepší leták a spoločnosť šetrná k životnému prostrediu.

Žiaľ, naša cvičná firma nezískala žiadnu cenu, ale na takomto podujatí nikto neprehrá, lebo sme sa vrátili obohatení zážitkami a skúsenosťami.

Mgr. Helena Mészárosová, učiteľka školy